Allt om betting på fotboll

Fotboll är världens största sport och har miljontals fans över hela världen. För att göra matcherna lite extra spännande och för att ha chans på lite extra pengar är det många som väljer att betta på en eller flera matcher. Idag är utbudet enormt och du kan betta på allt från de stora ligorna till lägre serier borta i Australien. Under speciella events, såsom till exempel fotbolls-VM eller EM, brukar det även pågå kampanjer och särskilda erbjudanden som du kan ta del av. Vissa sajter är väldigt fokuserade på svensk fotboll och du har möjlighet att satsa på matcher ända ner till division 4. Dessutom delar de ut så kallade riskfria bet eller gratisbet inför matcherna.

En av de vanligaste satsningarna är att du bettar på vad slutresultatet kommer bli i matchen. Dock finns det så otroligt många fler valmöjligheter på dagens sportbooks. Du kan till exempel satsa på vem du tror kommer bli första målskytt eller om en viss spelare gör mål i matchen. Det finns även satsningsalternativ där du ska förutse antal mål i matchen eller om det blir över eller under ett visst antal hörnor. Exakt vad som finns att betta på varierar från spelsida till spelsida och från match till match. Därför behöver du alltid trycka på matchen i fråga för att se precis vilka alternativ som finns. Här ser du också de aktuella oddsen för alla satsningalternativ.

Kombinera olika matcher och live odds

Du kan såklart alltid spela på en enskild match och gissa resultatet. Oftast ger dock detta ganska låg utdelning, särskild om du spelar på favoriten. För att få upp oddset kan du därför välja att kombinera olika matcher på en och samma kupong. Tänk dock på att du inte får spela på till exempel både vinst och oavgjort i samma match utan det måste vara separata matcher. Du kan också välja att spela live medan matchen pågår. Det är oftast roligare att slänga in ett bet samtidigt som du sitter och kollar på matchen. Du kan till exempel satsa på att det lag som ligger under ska vända, vilket kommer ge riktigt bra utdelning om de lyckas.

Några av de största bettingsajterna

Det finns idag en uppsjö av bettingsajter och många av dessa är svenska. Några av giganterna på marknaden är Betsson, Nordicbet och Unibet. Nordicbet är kända för att vara väldigt fokuserade på svensk fotboll och har fler divisioner och ligor än någon annan konkurrent. Unibet och Betsson är väldigt generösa med bonusar och delar ofta ut gratisbet eller riskfria bet. Ett gratisbet innebär att du har till exempel 100 kronor som du kan betta för gratis. Om du vinner på detta måste du sedan omsätta beloppet ett antal gånger innan du kan göra ett uttag. Ett riskfritt bet innebär att du får tillbaka pengarna som du satsat ifall att ditt bet inte lyckas. Detta är perfekt om du vill satsa på ett mer vågat bet.

Bonusar och kampanjer

Som ny kund på en spelsajt har du oftast chansen att utnyttja en välkomstbonus vid registrering och då finns det vanligtvis en som gäller på sportbook. Det kan till exempel vara en insättningsbonus där du får en viss procent på ditt insatta belopp. Detta behöver du sedan omsätta ett antal gånger till ett visst odds innan du kan ta ut pengarna. För att veta exakt vilka villkor som gäller är det viktigt att du läser på sajten i fråga innan du sätter in pengarna. Som återkommande kund kommer du även få regelbundna erbjudanden och bonusar skickade till din e-post, så glöm inte att hålla utkik. De flesta nätcasinon har även en speciell sida med kampanjer där du alltid ser vad som pågår.

Bettingtips för fotboll

Även om du själv inte har så bra koll på de olika ligorna och lagen kan du fortfarande betta på matcherna. Det finns nämligen flera olika guider och experter som ger sina tips varje vecka. Många av dem fokuserar på en enskild liga som till exempel engelska Premier League eller italienska Serie A. Ett annat tips är att jämföra oddsen mellan olika spelsajter och se vem som erbjuder de mest fördelaktiga oddsen. Det kan skilja mycket på vilken utdelning du får beroende på vilken sida du spelar på. Tänk dessutom på att ha tålamod och bli inte besviken om ditt odds inte går in varje gång. Skrällar kommer alltid att ske och det ger lite extra spänning!

Copyright © 2024 GLIMAKRAIF.SE | My Music Band by Catch Themes