Twin Spin – En spelautomat med hög retrokänsla

När man nämner de svenska spelutvecklarna från NetEnt så är det många som direkt säger att de utvecklar spelautomater som håller högsta kvalité. Bland annat står de bakom en av de absolut mest populära spelautomaterna, Starburst som underhåller spelare med snygg design och enkelt men spännande spel. Nu har man tagit samma framgångsrika faktorer, lagt till ett nytt tema med en unik specialfunktion och dessutom maxat vinstlinjerna i sin nya slot Twin Spin.

Twin Spin är en spelautomat som har fem hjul på tre rader och hela 243 olika sätt att vinna. Du kan spela för så lite som 2.5 kronor till 1 250 kronor per snurr. Twin Spin speglar sig tillbaka till gamla enarmade banditer eller ”fruit machine” som de brukade kallas. Vad som är speciellt med denna spelautomaten är funktionen Twin Spin där två hjul kommer visa exakt samma symboler, men chansen finns att du kan få alla fem hjul att se exakt likadana ut och det finns potential att inkassera utbetalningar upp till 1 080 gånger din insats.

Hur spelar jag Twin Spin Slot?

Som många andra spelautomater så har du chansen att bestämma både ditt myntvärde och hur många mynt du vill satsa. Dessa myntvärden sträcker sig från så lite som 0.01 och upp till 0.5 och sedan bestämmer du din insatsnivå som sträcker sig från 1 och upp till 10. När du bestämt detta är det dags att ta tag i den virtuella spaken och ta en nostalgiresa tillbaka till gamla tider.

Vilka symboler och funktioner är värt att leta efter?

Det finns många klassiska symboler i denna spelautomat inklusive Bar, körsbär och turnummer 7. Upptill detta så finns det en symbol som är en diamant. Om du lyckas landa på fem av dessa får du automatiskt en myntvinst på 1 000.

Wildsymbolen i Twin Spin ersätter som vanligt alla andra symboler men de kan endast hamna på de tre hjulen i mitten.

Det finns även en funktion som är väldigt speciell till Twin Spin och det är funktionen med samma namn. Varje spin kommer du få två hjul som har exakt samma symboler, dessa är självklart alltid slumpmässiga. Denna kan expandera och hamna på tre, fyra eller fem hjul vilket gör att dina vinster kan bli väldigt stora. Det finns däremot ingen annan funktion än just denna, så du ska inte räkna med något som free spins eller bonusrundor då allt är centrerat kring grundspelet.

Låt dig inte luras

När man ser att två stycken hjul har exakt samma symboler tänker man direkt på att det finns stor chans att vinna pengar. Då det finns 243 sätt att vinna så kommer du få vissa rundor som är väldigt nära och du kommer bli frustrerad. Det gör att Twin Spins snabbt kan äta upp din spelkassa om du inte är försiktig. Så se alltid till att spela med måtta och för pengar du har råd att förlora.

Retro är den nya trenden

Vad som än gång varit populärt kommer bli populärt framöver. Se bara på kläder och frisyrer från 90-talet som gör succé i dagens samhälle. Detta såg NetEnt tidigt och skapade en väldigt välgjord spelautomat i Twin Spin. Det är lite tråkigt att det inte finns funktioner som free spins eller bonusrundor, men det är också väldigt givmilt när det kommer till att konstant ge oss en funktion som oftast gynnar oss. Så om du är sugen på att få in den retrokänslan många har nuförtiden så är kanske Twin Spin spelet för dig!

Copyright © 2024 GLIMAKRAIF.SE | My Music Band by Catch Themes